Kinderactiviteiten

Spel & Kokkerel | Stadsdeel West
We gaan lekker spelen en springen vandaag! Win jij van je papa, oma, of je grote broer?
Of wil jij tijger, vlinder, of Spiderman spelen? Laat je dan schminken. En bouw je eigen pop, of huis van… groente & fruit!
Zaterdag 1 en zaterdag 8 juli 13:00 – 17:00

Bouw mee aan de boom | Operatie Periscoop
(AL) t/m 6 jaar oblv een volwassene
Processie om 16.30 uur op de laatste zondag.
Zaag, timmer en kleur je eigen tak voor de boom. Andere jaren hebben we een berenbruiloft gevierd en totems gemaakt. Dit jaar gaan we een boom versieren. De zelfgekluste kunstwerken worden in de ‘mobiele’ boom gehangen. De laatste zondag krijgt de boom een mooie plek in het park na een speciale processie met alle WESTwaARTSgangers en iedereen die er aan heeft meegewerkt.
Zondag 2 en zondag 9 juli 13.00 – 17.00. 

rapunzel2014-hetkleinetheater-91
Rapunzel van het Kleine Theater. Scenefoto door Dorien Grötzinger.

Rapunzel (3+) | Het Kleine Theater
Rapunzel ontdekt een deurtje in haar toren… ze kan eruit! Het meisje met de meterslange vlecht dat al haar hele leven lang opgesloten zit, verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Het Kleine Theater vertelt sprookjes zonder veel gedoe en met een eigen draai, zodat het niet eng is voor de kleinste en niet saai voor de oudste.
Zondag 2 juli 13.00 en 15.00

Buurman in de natuur (5+) | plan-d
De buurmannen duiken de natuur in. Geen mini moestuin, maar een echte wildernis! Ze kweken een wereld vol bloemen, groente en klimbomen! Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Maar samen staan de buurmannen sterk en vinden gelukkig altijd weer een oplossing.
Zondag 9 juli 13:00 en 15:00

c3b4c3a7c3b3plan-d
Buurman in de natuur van Plan D. Foto door Es & Zn – Esther de Boer

VoorleesExpress | Diversion
Lig lekker languit in het gras en luister naar de verhalen die ambassadeurs van De VoorleesExpress tot leven brengen. In 2012 won de VoorleesExpress de Meer dan handen vrijwilligersprijs. 15.000 vrijwilligers lazen in de afgelopen 10 jaar voor in gezinnen waar de Nederlandse taal geen vanzelfsprekendheid is. Vandaag kun je je ook aanmelden als voorlees-vrijwilliger.
Zondag 9 juli 13.00 – 17:00